Külkereskedelem
Új utak, új országok, új finanszírozási rendszerek

+43 676 345 8867

Hívjon minket 0-24

Kik vagyunk mi?

A cég az árukereskedelemben, különösen a mezőgazdasági és élelmiszer-szektorban országokat összekapcsolva indult. Gyorsan számos európai gyártó kulcsfontosságú partnerévé vált.

Európában, valamint Közép- és Dél-Amerikában végzett tevékenységünkkel garantáljuk partnereink számára a minőségellenőrzött termékek és alapanyagok folyamatos ellátását.
Közvetlen termelőkkel való együttműködésünk lehetővé teszi, hogy első kézből tudjunk beszerezni, biztosítva a versenyképes árakat és a megbízható ellátási láncot.

A bázisunk Bécsben

Több mint 40 nemzetközi szervezet, mintegy 130 kétoldalú és számos egyéb többoldalú diplomáciai képviselet székhelyeként mintegy 3800 diplomatával és több mint 6000 nemzetközi tisztviselővel Bécs a nemzetközi diplomácia központja.

Bécs számos más nemzetközi szervezet és intézmény székhelye is, mint például az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetek (EBESZ), a Kőolaj-exportáló Országok (OPEC) szervezetei és számos nem kormányzati szervezet. (NGO-k).

Értékeink

  • Optimális kereskedelmi útvonalak kialakítása és biztosítása
  • Pontosan tudjuk, hogy mit és honnan, mert ellenőrzött, megbízható piacokkal dolgozunk
  • Regionális ellátás átlátható logisztikával és pénzügyekkel
  • Biztonságos hozzáférés a globális innovációs folyamatokhoz
  • Pénzügyi folyamatok koordinálása nemzetközi kapcsolataink és tapasztalataink révén

Küldetésünk

Mit kell szállítani?

Előny, ha van kapcsolatod

A vállalat 2017-ben IKH Global Kft. néven indult útjára, mely rövid időn belül élelmiszeripari alapanyagok, főleg húsipari termékek import beszerzése terén vált meghatározó partnerévé számos európai gyártónak.

Az utóbbi években felgyorsult gazdasági környezetben évről évre a különböző gazdasági területeken felmerülő napi szintű változások miatt folyamatosan új igények és megoldandó helyzetek születnek, amelyek megértése és kiszolgálása nem kis megmérettetés elé állítja a piaci szereplőket.

Ezek lehetnek ellátási lánc problémák, távolságok, túlkínálati és hirtelen megnövekedett keresleti problémák az élelmiszerek, alapanyagok, építőanyagok és a felhasználni kívánt energia források területén, amelyek kapcsán az országok megfelelő kommunikációja elengedhetetlen a maximális hatékonyság elérése érdekében.

Túlkínálati és hirtelen megnövekedett keresleti problémák az élelmiszerek, alapanyagok, építőanyagok és a felhasználni kívánt technológiák, energia források területén, amelyek kapcsán az országok megfelelő kommunikációja elengedhetetlen a maximális hatékonyság elérése érdekében.

Komoly kihívások, melyekre a rendelkezésre álló adataink és erőforrásaink hatékony felhasználásával nemzetközileg nyújtunk megbízható megoldást.

Mindezen kihívások megoldása iránti elkötelezettség jegyében alakult meg az AGRO GRÜN GmbH. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk és stabil, osztrák gazdasági környezetünk segítségével nemzetközi szinten hídként kötünk össze egymással vállalatokat, piacokat, cégeket a cégekkel és embert az emberrel különböző gazdasági kultúrákból.

Célunk, hogy hídként megmutassuk Önnek a lehetőségeket, majd a logisztikai, kereskedelmi és pénzügyi folyamatok terén megoldást találjunk a kimagasló eredmény elérésére.

Ezek érdekében folyamatosan elemezzük a partnerországok erősségeit, gazdasági struktúráját, a legnehezebb állomásokon ott vagyunk és  tapasztalatainkat, illetve kapcsolati hálónkat hatékonyan alkalmazva, a legmeghatározóbb gazdasági szervezetekkel együttműködve a jövőbe látunk és onnan hozunk Önnek megoldásokat.

0
ORSZÁG
0
PARTNER CÉG
0
LEZÁRT PROJEKT

"Mindig lehetetlennek tűnik,
amíg meg nem csinálja valaki.”

Nelson Mandela